BYOC – Londons hetaste bar har inget sprittillstånd

Londons nya hetaste bar ligger gömd i källaren på en juicebar på Bedfordbury Street i Covent Garden. Twisten är att de inte har någon sprit!

BYOCSedan februari har Londonborna slagits om att få bord på nya heta baren BYOC, som är ett litet ställe med endast 18 platser. Om du tror att Londonborna har blivit nykterister hela bunden så tror du dock fel. Till BYOC tar du nämligen med dig din egen sprit! Väl där langar du över spriten till bartendern som mixar ihop magiskt goda drinkar du aldrig skulle kommit på själv.

Om du befinner dig i London, leta upp din favoritsprit, ta med dig flaskan och bege dig till Bedfordbury Street och leta upp ett ställe som heter Juice Club. När du kommer dit blir du visad in bakom en dold dörr och ner för en trång trappa som leder till en tegelkällare. Lokalen är upplyst av stearinljus och soft musik strömmar ur grammofonen.

När du blir serverad kommer bartendern fram till ditt bord, plockar fram sitt lager av smaksättare och tillbehör från en vagn och blandar till magiska drinkar baserat på den sprit du tagit med dig. Du kan få en hel kanna som räcker till hela bordet, eller beställa separata drinkar om du hellre vill prova några olika sorter. Varje sittning varar i två timmar och kostar 20 pund per person. Med tanke på den korta tiden rekommenderas att du inte beställer in mer än max tre drinkar om du ska klara av att ta dig upp för den smala trappan igen.

FAKTA – BYOC

Adress Bedfordbury Street 28, Covent Garden
Öppettider 18 – 23
Reservera bord Online

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *